Varia

Op zaterdag 27 april zet ABOG nv opnieuw haar deuren te Wetteren openen voor al wie interesse heeft om in het groen te werken. Klik verder voor meer info.

 

Varia

Op woensdagavond 13/03/2019 behaalde ABOG nv een welverdiende 45ste plaats in de lijst van Trends Gazellen voor snelgroeiende ondernemingen provincie Oost-Vlaanderen in de categorie van grote ondernemingen.

Wat een geweldige prestatie van het hele team van ABOG!

Varia

De pas aangelegde tunnel in Aalst was aan zijn eerste grondige reinigingsbeurt toe. Lees hier het verslag en bekijk de foto's

 

Varia

Met de nieuwe Kobelco SK140 SR worden de stammen geknipt en opzij gelegd. Achteraf worden de stammen verhakseld met de Jenz hakselaar getrokken door de New Holland T8.435 Blue Power

 

Varia

ABOG is door het vakblad Grond / Weg / Waterbouw geïnterviewd geweest voor hun editie van september. Hier kan je het volledige artikel lezen

ABOG investeert constant in nieuw materieel! Vandaag werden 2 gloednieuwe DAF CF460 Trekkers afgeleverd, net als 3 nieuwe lichte vrachtwagens.

ABOG nv is voortdurend op zoek naar nieuw talent. Wij waren dan ook aanwezig op de sollicitatiebeurs van het Scheppersinstituut in Wetteren.

ABOG is als expert in groenonderhoud langs autosnelwegen ook heel actief in hakhoutbeheer. Nu is het volop het seizoen voor hakhoutbeheer. Al eens afgevraagd waarom al die bomen worden afgezaagd langs de wegen? Lees er hier meer over.

Varia

Abog staat, in tijdelijke vereniging met Willer Bvba, ook in voor de reiniging van tunnels in heel Vlaanderen. Hiervoor is heel wat gespecialiseerd materiaal nodig, zoals je hier kan zien. Dit is nog maar een greep uit de speciale vrachtwagens die hiervoor ingezet worden.